12-10-09

Serskamp

Zaterdag was het cross te Serskamp. Het parkoer lag er nat bij bij na de regenbuien de laatste dagen. Eindelijk eens een echte cross.

Robby stond vooraan om te starten (2e rij). Na de eerste ronde kwam hij al door als +/- 6e en 1e belofte. Met alles op een lange lijn en af en toe al een kleine afscheiding was de echte cross begonnen. Geert Wellens was al heel vlug weg en dat veranderde niet meer.

In de 2e ronde waren de scheidingen al groter maar alles was nog mogelijk, Robby bleef rond de zelfde positie hangen. Enkele ronden later kreeg hij het wat moeilijk, zijn manoeuvre om bij Van Grembergen Kendric te geraken was iets te vlug gegaan, met het resultaat dat hij even moest passen. Hierdoor konden enkele renners van achter Robby tot bij hem terug komen. Toch werd hij nog knap 8e en van begin tot einde 1e belofte!

Deze prestatie heeft Robby neergezet toen hij niet 100 % was, Robby had al een hele week last van zere keel, verkoudheid, verstopte neus, … . Wat moet dat niet geven als hij 100% is?  

20:56 Gepost door webmaster in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.