25-02-09

Eeklo

Eeklo, de laatste wedstrijd van het seizoen voor Robby.

Voor de laatste maal dit seizoen wou Robby nog eens proberen om zich te laten opmerken.

Met 33 renners stonden ze aan de start. Om 15.15uur ging de wedstrijd van start en zag je de renners zo voorbij stuiven.

Toen Robby na een halve ronde mij voorbij kwam, zat hij in ongeveer 28e positie. Alles was toen al op een lang lint getrokken, met hier en daar een groot gat al tussen. Robby viel daardoor vlug alleen, maar na een tweetal ronden kon Michiel Dieleman aansluiten. Samen zijn ze naar Geert Wellens gereden, die hebben ze even later eraf gereden.

Op een drietal ronden van het einde kreeg Robby af te rekenen met pech. Eerst dacht hij dat hij lek reed, maar dat bleek niet het geval. In zijn carbonnen velg (voorwiel) zat een scheur. Robby moest toen nog een halve ronde rijden om de materiaalpost te bereiken. Daardoor moest hij ook Michiel laten rijden. Robby kwam over de aankomst als 25e.

De laatste wedstrijd zit erop, nu kan de rustperiode beginnen. Maar eender wie die Robby goed kent, weet dat het bij hem al na enkele dagen begint te kriebelen om weer op de fiets te kruipen Knipogen.

20:55 Gepost door webmaster in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.