08-02-09

Lille

Om 12 al, sloegen de lichten op groen in Lille en ging de wedstrijd van start met 57 renners.

Na de startstrook sloeg het rennersveld af richting de zandstrook. Vooraan konden ze nog fietsen, maar iets verderop ging het moeizamer waardoor iedereen moest lopen. Zo ook Robby, hierdoor haalde hij veel renners in. Toen hij op een gegeven moment naast hem keek zag hij dat hij naast Walsleben liep. Robby liep toen in 20e positie.

Maar 1 ronde later was Robby al wat achteruitgeslagen. Hij reed toen in 25e positie. Even bleef hij hangen, maar toen kwamen nog enkele achtervolgers terug waardoor er een groepje werd gevormd. Robby kon de snelheid niet houden en was dan ook weer op achtervolgen aangewezen. Na enkele pogingen kon hij terugkomen tot een 27e plaats.

Maar in de laatste ronde deed iemand bij het passeren van de materiaalpost (de 2e keer –voor degene die de wedstrijd niet zagen, het is dus een zandstrook-) een smerige move. Waardoor Robby uit het spoor ging en zo belandde hij met zijn knie op een paaltje, hier hield hij een kleine schaafwond aan over. Hij reed dan ook als 28e over de aankomststrook.

22:12 Gepost door webmaster in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.